Diners

Wij maken graag een passend menu voor u met uw speciale wensen.

Onze producten zijn home made, zodat we precies weten welke ingrediënten er in zitten en waar ze vandaan komen. we zijn daardoor ook zeer flexibel met allergie en dieet wensen.

Een greep uit ons assortiment:

Voorgerechten

  • trio van gemarineerde zalm, palingmousse, Hollandse garnalen, avocado en kreeften-mayonaise 
  • Verse oesters met citroen, licht pepertje naar keuze
  • gebakken Coquilles met een saus van Noily-prat en vanille, doperwtencreme en pastinaak krokantje
  • Ceviche van Coquille en roodbaars, limoen, rood-pepertje 
  • Soepje van artisjokken, paddestoelen en dragon
  • Salade van gerookte eend, sinaasappel, noten sla en balsamico uitje
  • Risotto, Scampi met een eekhoorntjesbrood en truffelolie
  • Tartare van Ossehaas met truffelmayonaise en dragonsla
  • Carpaccio van gemarineerde bietjes, geitenkaas, balsamico dressing en noten kruim

Hoofdgerechten

  • Gegrilde zeeduivel met luchtige spinazie flan en noily-prat
  • Gebakken dorade op geitekaas-ravioli en een munt-vinaigrette
  • Curry met bio-kip, basmatirijst, sesamzaadjes, haricots verte, avocado en koriander 
  • Grietfilet in parmaham met lintpasta en een saus van heldere tomaten
  • Ossenhaas met rode port, eekhoorntjesbrood en gem. appel, aardappelgratin 
  • lamshaasjes met een zachte chocoladesaus, geroosterde groenten

Nagerechten

  • Noten-nougat parfait met chocolade krullen
  • Yoghurtmousse met frambozencoullie
  • Italiaanse wortelnotentaart met romige limoensaus
  • Creme brulee
  • Dadel-pecannotentaart

Prijzen

vanaf 20 personen, prijs per persoon:
3 gangen : 39,90
4 gangen : 43,50
5 gangen : 47,50

Walking diner

Kleine gerechten, gemakkelijk te eten met een vorkje. Minimale afname 5 gerechten en vanaf 20 personen.
Gerecht per persoon per stuk: 7,00 euro.

  • Een toostje van suikerbrood, een rilette van eend en eendenlevermousse met een stroop van balsamico
  • Sashimi van verse tonijn,sojasaus, wakame salade en sesamzaadjes 
  • Risotto met groene kruiden en vers gebakken heilbot filet en avocado 
  • Ricottataartje met spinazie, vers geraspte parmezaanse kaas en pijnboompitjes
  • Pannenkoekje met ragout van paddestoelen en dragon
  • Quinoa salade met geroosterde pompoen, zongedroogde tomaat, parmezaan, pijnboompitjes
  • Roosjes van dunne plakjes kalfslende met een tonijn-mayonaise,rucola, peccorino-rasp en gemarineerde artisjokken
  • 3 malse stukjes Ossenhaas met een rode port, chocolade saus, aardappelgratin en geroosterde groenten

Mastiek, 

Tafels, stoelen, linnen, borden, bestek, glazen, servetten, bloemen, kaarsen, linnen servetten, waterkannen kunnen wij ook voor verzorgen.

 

 

Contact

Rijklof van Goensplein 4
2024 AM  Haarlem

023 - 537 98 37
06 - 13 69 15 60

madelon@charlottescatering.nl