Buffetten, Franse en Italiaanse schotels

Een samengesteld buffet voor 20 personen ( 3 voor gerechten en 3 hoofdgerechten ) = 32,50 per persoon

Voorgerechten 

Entrecote salade met geroosterde groenten, taugé, thaise dressing croutons 

Pasta met Gorgonzola
Met gecarameliseerde appeltjes, noten en room en verse basilicum

Parmaham salade 
Roosjes Parmaham gevuld met roomkaas/ bieslook en Gandaham gevuld met geitenkaas op een lichte salade met sinaasappel, verse vijgen en een citrusdressing

Geroosterde aubergine
Geroosterde aubergine met mozzarella, basilicum en gemarineerde tomaat met een zachte dressing van olijfolie
 

 Toscaanse Charcuterie

Bresaola, chorizo, parmaham en carpaccio met een garnituur van salsa verde, olijven een salade van artisjokken, gecarameliseerde knoflookteentjes

Provençaalse Hors D' Oeuvres
Verse zalm en tonijn in soyasaus en koriander gerookte zalm, paling, Hollandse garnalen, Chaud-froid van gerookte forel en kaviaar

 Gemarineerde grote garnalen

grote in knoflook gebakken gamba's met een Risottovan boschampignons en truffel

Hartige taart met spinazie, oude kaas, ricotta en pijnboompitjes 

Zalmtaart
Van gerookte zalm, verse zalm en asperges

Salade van gerookte kip en eend
Gerookte mais kip en wilde eend in dunne plakjes met kaas, dadels, spinazie salade en notendressing

Hoofdgerechten

Couscous salade  met geitenkaas, noten, aubergine, tomaten, geroosterde rode paprika, komkommer, munt, koriander olie

Gepocheerde halve zalm met een zachte mosterd/dille saus

Maïs scharrel kip
BIo-Maiskipfilet, paddenstoelen, amandelen, marsalawijn, 

Kalfsgehakt brood
Italiaanse gehaktbrood met spinazie, geitenkaas, tomaat, basilicum en een frisse saus van tomaten 

Roodbaarsfilet met spinazie
Roodbaars en kabeljauwwangetjes in een limoen, lauriermarinade geserveerd met een zacht romige witte wijnsaus en spinazie 

Kalfsrosbief met Ahornsiroop
In mooie plakken met een saus van rode port en gevogelte fond, gecarameliseerde appeltjes, vijgen, knoflook 

Crepes a la Crème

Boschampignons met room en gegratineerd met geraspte gruyère geserveerd met kleine flensjes gevuld met spinazie

Alle schotels zijn voorzien van boerenbrood, boter en een frisse salade.

Contact

Rijklof van Goensplein 4
2024 AM  Haarlem

023 - 537 98 37
06 - 13 69 15 60

madelon@charlottescatering.nl