Uw Catering in Haarlem, Bloemendaal, Heemstede en Amsterdam 

 

Charlottes catering is al zo'n kleine 30 jaar actief in de catering, met het verzorgen van privé of bedrijfsfeesten met lekker eten, bijvoorbeeld een diner, lunch, buffetten en hapjes. Wij zijn gespecialiseerd in puur eten, het gaat bij ons om de smaaksensatie, om smaakbeleving, alles is vers gemaakt, en dat proef je terug in de gerechten die op tafel komen.

 

Wij verzorgen met zeer veel plezier de catering voor uw lunch, diner aan huis ( kok aan huis), de opening van uw bedrijf, uw feest of jubileum, met happen en dranken, gezonde bedrijfslunches, huwelijksfeesten, receptie met taart en toost, zomerfeest buiten of condoleance, elk evenement/feest is voor ons uniek.

Eventueel samen met mooie wijnen, aankleding, styling en enthousiaste mensen in de bediening.

 

Wij zijn creatief, professioneel en altijd enthousiast bij elke aanvraag voor: lunches, recepties, evenementen, high-tea, diners, koude en warme buffetten, tapas

 

Wanneer u een stijlvolle locatie zoekt voor uw evenement of huwelijksfeest, bemiddelen en verzorgen wij de catering bij de volgende historische panden, bijvoorbeeld: Hodshonhuis aan het Spaarne, huis Barnaart aan de nieuwe gracht in Haarlem, of het gemeenlandshuis in Amsterdam.  

Duurzaam:

Onze leveranciers komen zoveel als mogelijk uit de buurt, bijvoorbeeld ons vlees, vis, kaas en brood komt van Lindenhoff uit Baambrugge, groente en fruit van biologische boeren uit de buurt.

 

Vraag bij ons een vrijblijvende offerte aan of klik op het assortiment. wij kunnen ook gerechten maken die u niet in het assortiment terug vindt, wij kunnen en willen alles naar uw wens invullen.

 

Hartelijke groet,

Madelon Verheijen - Charlottes catering

06 13691560

 


Contact

Rijklof van Goensplein 4
2024 AM  Haarlem

023 - 537 98 37
06 - 13 69 15 60

madelon@charlottescatering.nl